SANGKANHURIP ALAM

Daya tarik utama Sangkanhurip alami adalah pemandian air panas alami beryodium dan menyehatkan dan menyegarkan. Pengunjunng dapat berendam dalam air hangat diruangan khusus atau dikolam terbuka. Anak-anak dapat berenang dikolam yang dilengkapi luncuran Naga.

Tempat  pemandian ini terletak dikawasan wisata sehingga dapat dijangkau dari hotel-hotel yang ada diwilayah desa Sangkanhurip Kecamatan Cigandamekar, termasuk hotel-hotel yang memilih fasilitas SPA. Disekitar lokasi terdapat Restoran yang menyajikan menu khas yaitu ikan bakar, kios jajanan, dan dilengkapi pasilitas parkir yang memadai.

<strong>SANGKANHURIP ALAMI</strong>

The main attraction of Sangkanhurip Alami is natural hot spring water pools containing lodium which is healty are refreshing. Visitor may bathe in teh provied rooms or swim in the open swimming pools. Children mau enjoy swimming pool completed with a dragon-shaped slide.

The spot is reachable from the hotels located in Sangkanhurip Village Cigandamekar sub district as it is situated in tourism area. Some of the hotels provide SPA service. Surrounding the spot, there  are restaurant which offer special menus such as grilled fish. Othher facilities are parking lot, and drink food kiosks.